У Новояворівську офіційно стартував опалювальний сезон

75250846_414918692520247_4448780477280550912_n-1-696x464

Від сьогодні розпочали подачу теплоносія у оселі мешканців міста Новояворіськ. Упродовж доби тепло надійде у домівки містян.

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Для нас дуже важливо, що у домівках населення багатотисячного міста Новояворівськ буде тепло. Над вирішенням цієї проблеми ми працювали безперервно і наполегливо, а відтак, сьогодні маємо результат. Львівська облдержадміністрація дякує усім, хто долучається до цього процесу. Сподіваємося, що невдовзі подамо тепло у Новий Розділ», - наголосив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод.

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарія Романчука, у місті Новий Розділ триває ліквідація проривів.

«Станом на сьогодні, нам вдалося ліквідувати два прориви теплотрас з трьох. Наразі у місті триває безперервна робота аварійної бригади. Ми плануємо завершити і ліквідувати останній прорив упродовж двогодинного терміну та отримати стабільний тиск у мережах», - додав Назарій Романчук.

Нагадаємо, що Новояворівську та Новороздільську теплоелектростанції «Нафтогаз Тепло» обслуговуватиме впродовж 36 місяців.

Окрім того, у межах стабілізації ситуації із теплопостачанням також триває забезпечення робітників матеріальними засобами та створення аварійного запасу на станціях, щоб вони після запуску могли безпосередньо виконувати свої функціональні обов’язки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: