Услід за Новояворівськом у Новому Роздолі теж розпочався опалювальний сезон

_1574356499_613x321.30987394958_3_0
фото: прес-служба Львівської ОДА

У Новому Роздолі ліквідовано всі витоки на магістральному трубопроводі. І вже зараз почали подавати теплоносій до будинків.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський, запущено вже другу ТЕЦ, які разом забезпечують теплом 60 тисяч жителів.

«Так, ми отримали проблему у спадок і не були до останнього часу відповідальними за запуск, але спільними силами багатьох креативних та відповідальних людей зробили все, що могли на максимальній швидкості», - повідомний Мальський.

Також голова Львівської ОДА розповів, що було зроблено:

  • Повернули на роботу людей, яким довелося звільнитися через відсутність зарплатні та бідувати через негідних управителів;
  • Ліквідовували дві доби пориви, залучивши додаткові бригади з міста Львова;
  • У найкоротші терміни, визначені законодавством, оголосили надзвичайні ситуації, що дало змогу рішуче вирішувати проблеми;
  • Укладено новий договір управління з найбільш відповідальним управителем - Нафтогаз-Україна.

Зазначимо, що Кабінет міністрів відредагував повідомлення на своєму офіційному сайті про відсторонення від виконання обов’язків керівників Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) через зрив опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі.

Удень 21 листопада на урядовому порталі з’явилась інформація про те, що посадовців АРМА покарали через ситуацію, що склалась із теплопостачанням у цих двох містах на Львівщині.

«Уряд притягнув до дисциплінарної відповідальності керівництво АРМА за допущення зриву опалювального сезону в регіоні та відсторонив його від виконання обов'язків», – йшлося в повідомленні. Також допис із аналогічним змістом о 13:54 поширив на своїй офіційній сторінці в Facebook прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

За дві години після цього інформація про відсторонення посадовців АРМА зникла з тексту повідомлення на урядовому порталі та з допису Олексія Гончарука.

Згодом прес-секретарка голови уряду Діана Давитян у коментарі під дописом Гончарука звернулась до ЗМІ, заявивши, що на сайті Кабміну та на особистій сторінці прем’єра відредагували повідомлення про дисциплінарні заходи щодо керівництва АРМА «через некоректне юридичне формулювання».

«Дисциплінарне провадження щодо пана Янчука (голова АРМА Антон Янчук, - ред.) порушене, секретаріату Кабінету міністрів доручено підготувати акт про відсторонення», – зазначила речниця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: