В Очакові журналістка «України» впала в рів та зламала ногу, коли чекала на приїзд Зеленського

ArticleImage_172596 (1)

В Очакові Миколаївської області журналістка ТРК «Україна» Анжела Слободян впала в рів біля прохідної військового порту та зламала ногу, коли чекала на приїзд Президента України Володимира Зеленського.

Про це написав журналіст місцевого видання «НикВести» Олег Деренюга в своєму Telegram, повідомляють у Детектор медіа.

Він розповів, що журналісти чекали на президента біля прохідної військового порту в Очакові декілька годин. Журналіст зазначив, що організація візиту дуже слабка.

«Всередину не пускають, кажуть «підготовчі заходи». Територія, м'яко кажучи, не пристосована до знаходження тут такої групи людей. Навколо ями, окопалися ділянки, темінь суцільна. Одним словом – Очаків, ну ви зрозуміли. Тільки що поїхала ПТС (пересувна ТВ-станції, – ДМ) каналу «1+1» і світла не залишилося зовсім. У підсумку в яму впала журналістка ТРК «Україна» Анжела Слободян, зламавши ногу. Кажуть, відкритий перелом», – повідомив він.

В Офісі президента виданню НВ повідомили, що журналістку вже доправляють до Херсона. Їй надали першу допомогу. Херсонська ОДА попіклувалася про перевезення і її одразу доправлять до лікарні. Крім цього, як зазначили в Офісі президента, там були прожектори, однак постраждала була за територією частини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: