Холодницький розповів про запобіжний захід для львівського мера Садового

630_360_1517140909-6672

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) не проситиме арешту для мера Львова – через багатодітність Андрія Садового і його соціальний статус.

Про це повідомляє «Сьогодні» з посиланням на заяву керівника керівник САП Назара Холодницького.

Нагадаємо, Андрію Садовому повідомили про підозру у зловживанні владою. Йому закидають неправомірну продаж землі для будівництва індустріального парку, до того ж за заниженою ціною. Під підозрою перебуває і екскерівник управління земельних ресурсів Львова.

Слідчі клопотатисуть про обрання як запобіжного заходу Андрію Садовому застави в 50 мільйонів гривень.

Мер Львова вже заявив – таких грошей у нього немає, тому він продаватиме якесь майно. Саму підозру Андрій Садовий вважає необгрунтованою.

«Суть полягає в тому, що земля, яка фактично не належить місту Львову, територіальній громаді міста Львова, а належить Львівській області, була, в тому числі, мером Львова, виділена фактично під будівництво індустріального парку. Важко уявити, що людина, яка стільки працює мером, не знає, де закінчуються власне межі міста. Збитки, підтверджені експертизою, завдані не громаді міста Львова, а державі – в особі бюджету і бюджету Львівської області також», – заявив в ексклюзивному інтерв'ю «Сьогодні» керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Нагадаємо, раніше ми повідомили про те, що САП підозрює мера Львова Андрія Садового та інших чиновників Львівської міськради в зловживанні службовими становищем в земельних питаннях, повідомляє пресслужба відомства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: