Міністр Криклій ініціював звільнення заступниці Клітіної, яка зазіхнула на його посаду

245731

Міністр інфраструктури Владислав Криклій внесе на засідання уряду подання на звільнення своєї заступниці Олександри Клітіної, яка у листуванні з пранкером заявила про готовність «потягнути міністерство».

Про це Криклій заявив у відеозверненні.

Йдеться про листування Клітіної з пранкером, який називає себе «Джокер» (він представився особою, наближеною до президента), у ній заступниця Криклія каже, що Криклій нібито «відсунув її від Укрзалізниці», бо «вони щось крутять-мутять з тендерами на локомотиви і так далі».

Також вона ствердно відповіла на запитання, чи готова вона «потягнути міністерство», тобто очолити Мінінфраструктури.

Криклій закликав правоохоронців перевірити ці заяви про нібито корупцію щодо питань Укрзалізниці. Також він розповів, що мав «відверту розмову» з Клітіною й сказав їй, що після таких заяв вважає, що вона повела себе «не як член команди» і має написати заяву про звільнення.

«Вона дала зрозуміти, що вона хоче розпочинати власну політичну кар’єру, хоче скористатися цією ситуацією і, власне, той весь фон і хайп, створений навколо цієї ситуації, буде його використовувати, щоби боротися за цю посаду», — сказав міністр.

У зв’язку з цим він сам на наступному засіданні уряду поставить питання про звільнення заступниці.

Крім цього, виключений з фракції «Слуга народу» депутат Антон Поляков оприлюднив запис, на якому нібито депутати зі «Слуги народу» кажуть, що Клітіна отримала свою посаду «через ліжко». Сама вона вже заперечила цю інформацію і заявила по плани подати до суду проти учасників розмови.

«Я вважаю, що учасники цієї розмови, особливо депутат, який поширив цю інформацію (Поляков — ред.), повинні понести покарання», — наголосила вона.

Криклій зазначив, що його намір звільнити Клітіну не пов’язаний з «цим сексистським закидом».

«Просто небезпечно, якщо ми будемо на такі речі реагувати, то ми будемо займатися не реформою, а хтозна чим», — сказав міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: