Садовий розповів, як просувається проект запровадження електронного квитка

DSC_3817

Орієнтовно за тиждень можна очікувати на остаточну позицію Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) щодо переможця тендеру на впровадження електронного квитка.

Про це під час засідання виконкому розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

«Є змагальний процес між двома компаніями, є позитивний висновок експерта, але є формальні процедури і ми очікуємо впродовж тижня часу фінального рішення. Після цього компанія-переможець достатнього швидко почне реалізацію проекту. Процес затягнувся, тому що є конкуренція і є різниця в пропозиціях компаній у розмірі 2 млн євро», - розповів Андрій Садовий.

Як додав заступник міського голови Геннадій Васьків, електронний квиток, який планують запровадити у нашому місті суттєво відрізняється від тих, які зараз є в інших містах України.

«Це як є різні машини: є "Таврія", а є "Шкода" чи "Мерседес" - це різні речі. Друге питання, що сьогодні консультанти зробили фінальний висновок, опрацьовані всі документи зі сторони міста й консультантів, і чекаємо на погодження в банку. Тільки банк дасть відповідь, зразу буде фіналізація», - пояснив Геннадій Васьків.

Детальну інформацію про хід проекту планують заслухати на одному із наступних засідань виконкому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: