Туристів кличуть подивитися на світ «Гри престолів»

630x355

У кожного є можливість виграти щасливий квиток, повідомляють організатори круїзу.

Про це повідомляє портал «Сьогодні».

Агентство Dalmatian Travel & Events запускає тур «Круїз престолів», в якому туристам пропонують відвідати європейські країни, що стали знімальними майданчиками для популярного серіалу HBO «Гра престолів». Ціни на подорож стартують від 500 доларів. Місце на лайнері обійдеться мінімум в 5130 доларів за людину, пише портал для мандрівників Travel Pulse.

За словами організаторів, фанатам серіалу не доведеться нудьгувати. Вони планують дискусії та дегустації, екскурсії та подкасти, аукціон фан-арту і парад косплея. Подробиці про круїз можна знайти на офіційному сайті.

Напрямків буде кілька: відвідування замку Драконовий Камінь, круїз по Ісландії, Ірландії, Іспанії, Мальті, Хорватії. Старт запланований на вересень 2021 року і зараз у всіх охочих є можливість виграти щасливий квиток. Для участі в розіграші потрібно залишити свій e-mail й підписатися на розсилку ось тут.

Game of Thrones («Гра престолів») – американський телесеріал в жанрі фентезі, заснований на циклі романів «Пісня льоду й полум'я» Джорджа Мартіна. Знятий під керівництвом Девіда Бениоффа і Ден Вайс для кабельного телеканалу HBO. Зйомки велися в декількох країнах, включаючи Великобританію (Північна Ірландія), Мальту, Хорватію, Ісландію та Марокко. Прем'єра першого сезону в США відбулася 17 квітня 2011 року, остання серія фінального сезону вийшла 19 травня 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: