Вночі у Львові працювали піскорозкидувачі, зранку до роботи залучені двірники

viber201911231150081-43d89e34
Фото: ЛМР

За даними «Гарячої лінії міста» станом на 08.00 год ранку в місті працювало 16 одиниць снігоочисної техніки, на чергуванні було 13 одиниць.

До роботи було задіяно 12 піскорозкидувачів, 2 навантажувачі, 1 трактор та 1 одиницю іншої техніки, повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Загалом використано 32 м куб піскосуміші та 4 тонни солі. Як повідомили голови районів, техніка працювала з 20.00 год вчорашнього дня до сьогоднішнього ранку. Зараз продовжують працювати двірники.

Як уточнила Ірина Маруняк, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, вночі комунальники посипали підйоми, мости, перехрестя.

Зараз в місті працює 782 двірники, котрі посипають хідники. У Галицькому районі на чергуванні було 4 одиниці техніки, до роботи задіяно 1 піскорозкидувач. Використано 2 тонни солі. «Хідники сухі, зараз потреби посипання нема. Працюють чергові двірники ШРП — 30 людей, та 105 людей з ЛКП», — повідомив голова району Андрій Зозуля.

У Шевченківському районі на чергуванні було 4 одиниці техніки, працювало вночі 2 одиниці.

«В основному посипали мости і підйоми, використано 2 м кубічні піскосуміші. До прибирання залучено 40 двірників ШРП та 65 двірників ЛКП», — повідомили у Шевченківській районній адміністрації.

По Залізничному району чергувало 5 одиниць техніки, працювали 2 піскорозкидувачі, 1 трактор-солерозкидувач. Використано7,5 м куб піскосуміші, 2 м куб солі. До прибирання залучено 38 двірників ШРА та 76 двірників ЛКП. Франківський район на чергуванні мав 4 одиниці техніки, зокрема 3 піскорозкидувачі та один трактор для посипки хідників. Залучено 1 піскорозкидувач для посипання шляхопроводів, підйомів та спусків, та трактор для посипки тротуарів.

Використання протиожеледних матеріалів 2 тонни (солі). В районі працює 12 двірників ШРП та 196 осіб ЛКП. У Сихівському районі працювало 3 піскорозкидувачі, використана 8 м куб піскосуміші. Працюють чергові двірники — 98 осіб. У Личаківському районі на чергуванні 4 піскорозкидувачі, з них за ніч задіяно 2 піскорозкидувачі, використано 2 м куб піскосуміші. Чергують двірники — 20 осіб ШРП та 90 осіб ЛКП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: