Андрій Садовий записав влог про підозру САП

2430068

21 листопада представники САП та прокуратури вручили підозру по справі індустріального парку в Рясне міському голові Львова.

Міський голова Андрій Садовий прокоментував вручення йому підозри в справі індустріального парку в Рясне у відеоблозі. За словами мера, блокування роботи великого інвестора триває вже 3,5 роки. Через це країна недоотримує мільйони податків, а мешканці — тисячі робочих місць із європейським рівнем заробітної плати.

Андрій Садовий вибачився перед компанією CTP за цю ситуацію та сподівається, що після суду такі ж вибачення інвесторам висловлять правоохоронні органи.

«Прокурори Холодницького вручили мені підозру. Дуже багато людей телефонують, питають, переживають, що ж сталось. Є декілька звинувачень. Але на початок я би хотів попросити вибачення у компанії СіТіПі за те, що вона втягнута у цей наш український скандал.

Компанія СіТіПі — це один з найбільших інвесторів, вони збудували на сьогодні 97 індустріальних парків в центральній та східній Європі в 7 країнах. Близько 500 різних компаній з ними співпрацюють.

У повідомленні про підозру написано, що ця земля не належить громаді міста. Є рішення — це є 8 апеляційний адміністративний суд, який 27 березня 2019 року прийняв кінцеве рішення. Ця земля була і є власністю громади міста Львова. Ми мали право здавати її в оренду та продавати. До речі, ми навіть підписали меморандум з рясне-руською громадою, що ми маємо нормальні добросусідські відносини. Ми все робили в рамках чинного законодавства. Працівники САП повинні поважати закони, які діють на території України.

До речі, вже минуло більше 3,5 років, вони щороку сплачують земельний податок, а нічого на землі робити не можуть. Вже більше 3 років — претензії, звинувачення і це нічого доброго не робить для України», - розповів у влозі міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: