Голова Львівської облради розповів про програму мікропроектів у 2020 році

IMG_9374

В обласній раді хочуть покращити конкурс проектів місцевих ініціатив, відомого як мікропроекти. Про це під час звіту розповів голова ЛОР Олександр Ганущин.

«На 2020 рік ми ввели два нових пріоритети: «Спорт» і «Безпека». Перший – це нове поле діяльності для тих, хто опікується спортом у громадах. Щодо пріоритету «Безпека», то насамперед це нові шанси покращити умови роботи у підрозділах Національної поліції України та рятувальників з Державної служби надзвичайних ситуацій. Усього ж маємо 8 пріоритетів: «Освіта», Охорона здоров’я», «Культура», «Спорт», «Безпека», «Вуличне освітлення», «Інші пріоритети», «Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради». Плануємо на 2020 рік передбачити для Конкурсу 140 млн грн з обласного бюджету», - розповів Олександр Ганущин.

Прийом заявок на 2020-ий рік завершується о 18:00 годині 29 листопада.

«Сподіваюся, що на 2020 рік ми матимемо не менше заявок, ніж на 2019-ий, а це понад 2300. Тому закликаю ініціативні громади, громадські організації, органи влади, небайдужих меценатів – активно долучатися до Конкурсу проктів місцевих ініціатив. Для цього у Вас є ще 4 дні», – заявив голова ЛОР.

Він також розповів про нову «Програму підтримки співробітництва територіальних громад Львівської області на 2019-2020 роки».

«У межах цієї нової програми у 2019 році реалізується 10 проектів, загальною вартістю – 12,35 млн грн. Фінансовий ресурс з обласного бюджету – 4,72 млн грн», – розповів Олександр Ганущин.

Прийом заявок за цією програмою на 2020 рік розпочнеться 9 грудня і триватиме до 14 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: