Голова облради Ганущин не бачить підстав для звільнення Микичак

IMG_9298

Вимога звільнення директорки департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірини Микичак для деяких фракцій облради була емоційною, а для однієї – дуже потрібною.

Про це під час звіту заявив голова облради Олександр Ганущин.

«Вимога до голови ОДА, давайте, мовляв, звільніть з посади начальника департаменту охорони здоров'я, воно для кількох підписантів було емоційним, а для «Самопомочі», яка є представництвом міського голови в обласній раді, дуже навіть потрібним. У медицині буде тривати конкуренція за пацієнта. Від того, яка лікарня надасть які послуги, буде залежати чи прийдуть в цю лікарню кошти чи ні. Але враховуючи, що на теренах Львова є обласні лікарні третього рівня, які надають послуги, і міські лікарні другого рівня, які надають ті самі послуги, в них є неминуча конкуренція між собою. Ця конкуренція породжує випади одного середовища, яке є представництвом міського голови в обласній раді в сторону третього рівня, яким керує директор департаменту. Нічого такого, що було зроблено пані Микичак поза цим, щоби спричинило подібні підписи я не бачу», – заявив голова облради.

Він також нагадав, що реорганізація медичних закладів, у якій звинувачують Микичак, відбувалася і у Львові.

«Процес пов'язаний з реорганізацією? Так він і в місті йде. Пригадайте епопею з стоматполіклінікою. Якщо забули, я можу нагадати. Тоді ніхто з «Самопомочі» не кричав, який злочинний Зуб, бо це робить. Тому ще раз. Є конкуренція за пацієнта, є конкуренція між закладами і вона визначає певні випади однієї сторони в сторону іншої. Більше нічого за цим не бачу», – додав Олександр Ганущин.

Нагадаємо, на останній сесії Львівської обласної ради фракції «Громадянська позиція», «Свобода» та «Самопоміч» звернулися до голови ЛОДА Маркіяна Мальського з проханням звільнити з посади директорку департаменту охорони здоров’я Ірину Микичак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: