У борошні виявили сальмонеллу - Держпродспоживслужба

images

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів  та захисту прав споживачів надійшло інформаційне  повідомлення системи RASFF (система швидкого повідомлення) від 02 жовтня 2019 року стосовно виявлення Salmonella в борошні з птиці  (походження ТОВ «Українська білкова компанія», вул. Тампере,13-В, м.Київ), експортованому до Республіки Кіпр.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення вказаного харчового продукту, просимо негайно повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області за адресою: вул.Вітовського, 18, м.Львів, тел.: +38 (032) 261-36-90

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: