ВАКС назвав нову дату засідання у справі Садового

IMG_9433

Суд щодо Садового пройде в середу.

Вищий антикорупційний суд проведе засідання у справі Андрія Садового, міського голови Львова, 27 листопада. Про це РБК-Україна повідомила речник ВАКС Олеся Чемерис.

За її словами, клопотання про обрання запобіжного заходу Садовому тільки надійшло до Вищого антикорупційного суду.

«Орієнтовно воно буде розглянуто в середу слідчим суддею», - повідомила представник ВАКС.

Як повідомив на своїй сторінці у Faсebook міський голова Львова Андрій Садовий, засідання суду у його справі відбудеться в середу о 12.15 год в Антикорупційному суді.

«Щойно повідомили, що засідання суду по моїй справі відбудеться в середу, 27 листопада, о 12:15. Адреса: Вищий антикорупційний суд, м. Київ, вул. Хрещатик, 42а. Протягом останніх днів бачу багато новин на зразок «Садовий продав землю, яка не належить Львову». Вже говорив про це, але про всяк прикріплю сюди копію меморандуму між Львовом та Рясне-Руським. З нього чітко зрозуміло, що конфлікт вичерпано і ця справа — абсурдна. Рішення суду щодо землі тут: http://reyestr.court.gov.ua/Review/80979333

З 2017 року інвестор СТР сплачує земельний податок, а почати будівництво так і не зміг, саме через такі судові тяганини та блокування. Дякую усім представникам медіа, що звертаєтесь за коментарями і висвітлюєте весь процес. Мені нема чого приховувати. Правда переможе!», — зазначив мер Львова у дописі.

Нагадаємо, минулого тижня йому повідомили про підозру в тому, що він міг зловживати повноваженнями при виділенні земельних ділянок для будівництва індустріального парку. Як заявляє САП, мер виділив землю, що не перебувала у власності територіальної громади Львова.

Джерела відзначали, що прокуратура не буде просити взяти Садового під варту. Передбачається, що звинувачення наполягатиме на заставі в розмірі 50 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: