Боксери з Трускавця вибороли чотири медалі на Міжнародному турнірі

1536528

20-24 листопада у Львові відбувся XVII Міжнародний турнірі з боксу. Спортсмени з Трускавця вибороли срібну та три бронзові медалі.

Про це йдеться на сайті Трускавецької міської ради.

У змаганнях взяли участь 200 юнаків 12 – 13 років з 5 країн: Німеччини, Польщі, Ізраїлю, Молдови, України, більш як 200 учасників.

Трускавецьку школу боксу представляли 5 вихованців відділення боксу дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» ( тренер ДЮСК – Анатолій Гнатків )і четверо з них стали призерами міжнародних змагань: Летнянчин Олег, Садовяк Назар, Ковба Тарас вибороли бронзові медалі та треті місця, а Старовий Руслан виборов «срібло» та друге місце, поступившись у фінальному бою більш досвідченому боксеру з Києва.

Зазначимо, що цього року почесними гостями турніру були: чемпіон світу серед боксерів-професіоналів у першій середній вазі за версією WBO (2005-2011) Сергій Дзінзірук, чемпіон Європи серед боксерів-професіоналів у надважкій вазі Олександр Дмитренко (2010-2011), найкращий боксерський тренер світу 2011 року, перший тренер Андрія Котельника Дмитро Сосновський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: