«Слуга народу» отримає 114 млн грн «кешбеку» з Держбюджету за парламентські вибори, - Корнієнко

026_create-money_ru

Партія «Слуга народу», крім державного фінансування своєї діяльності, також отримає з державного бюджету 114 млн грн компенсації витрат на парламентські вибори.


Про це в інтерв'ю «Громадському» заявив глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

«Ми отримуємо дві суми. Одна - це так званий кешбек за передвиборчу кампанію. Він виплачується з цього року. Це близько 114 мільйонів гривень - те, що ми витратили на вибори. І друга сума - це державне фінансування. Із загальної суми у 260 мільйонів гривень наша частина - близько 80-90 мільйонів гривень - відповідно по 20 мільйонів гривень у квартал», - сказав Корнієнко.

Він зазначив, що «кешбек» від держави не будуть повертати спонсорам парламентської кампанії, натомість «Слуга народу» витратить цю суму на розвиток.

«Основний масив витрат буде пов’язаний зі створенням додаткової користі і вартості в інтелектуальному напрямі. Наприклад, - центр стратегій та напрацювання рішень. Він фактично буде працювати як хаб з акумуляції статистики, інформації від різних аналітичних центрів. Ми оголосимо в січні тендер на кілька позицій: соціологічні дослідження, аналітику тощо», - зазначив Олександр Корнієнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: