Директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря може очолити «Укрспецекспорт»

IMG_2662

Директором експортної компанії «Укрспецекспорт» буде призначений Вадим Ноздря.

Про це повідомляє джерело Цензор.НЕТ в «Укроборонпромі».

За інформацією Концерну, на посаду директора «Укрспецекспорт» подало заявки 48 претендентів. Проте, ймовірно, найближчим часом відбудеться призначення Вадима Ноздрі на посаду директора «Укрспецекспорт».

Вадим Ноздря — депутат Київської міської ради від депутатська група «Київська команда». До Київради був обраний в 2015-му році за списком «Самопомочі». Працював у державному збройовому експортері «Прогрес» у 2002-2006 роках, після чого перейшов працювати в структури відомого британсько-пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура - «Istil Group».

Як повідомляє джерело, ймовірно, допомогу Вадиму Ноздрі надає заступник генерального директора ДК «Укроборонпром» з маркетингу та збуту Михайло Морозов, який останні 10 років теж працював в «Істіл Груп».

Додамо, що Вадим Ноздря очолює львівське комунальне підприємство «Зелене місто», котре курує будівництво майбутнього сміттєпереробного заводу у Львові.

Нагадаємо, майбутній сміттєпереробний завод планують збудувати біля очисних споруд «Львівводоканалу» на вул. Пластовій у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: