НАБУ затримало одеського бізнесмена Альперіна - джерело

набу

Детективи Національного антикорупційного бюро України затримали одеського бізнесмена Вадима Альперіна. Про це повідомляє Укрінформ зпосиланням на поінформоване джерело.

Детективи Національного антикорупційного бюро України затримали одеського бізнесмена Вадима Альперіна. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на поінформоване джерело.

«НАБУ затримало Альперіна, коли він з’явився на допит у САП», - поінформував співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, у вівторок, 26 листопада, детективи НАБУ затримали десять осіб за підозрою в скоєнні злочинів, пов’язаних з порушенням митного законодавства. За даними ЗМІ, затримано також помічника відомого одеського бізнесмена Вадима Альперіна.

Водночас Президент України Володимир Зеленський заявив, що під час спецоперації з виявлення корупціонерів від правоохоронців втік контрабандист Альперін, і закликав допомогти у його затриманні.

«З мене особисто – цінний подарунок тому, хто найкраще допоможе довгоочікуваній зустрічі контрабандиста із законом», - зазначив Зеленський.

Своєю чергою адвокат Альперіна Андрій Федур заявив, що його клієнт 27 листопада прийде на допит у САП.

У 2017 році Альперіна вже затримували детективи НАБУ. Він пропонував хабар у сумі 800 тис. дол. детективам НАБУ за зняття арештів з рахунків підконтрольних йому підприємств.

30 листопада 2017 року в ГПУ повідомили, що Печерський районний суд заарештував Альперіна на 2 місяці з можливістю внесення застави у сумі 21 млн грн. Пізніше Апеляційний суд Києва зменшив суму застави для Альперіна до 141 тис. грн. Після внесення застави він вийшов з-під варти.

18 травня 2018 року ГПУ повідомила, що завершила досудове розслідування проти Альперіна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: