ДБР прийшло з обшуком до Марусі Звіробій. Відео

172864

Співробітники Державного бюро розслідувань зранку  в четвер, 28 листопада, прийшли з обшуком до помешкання громадянки України Олени Біленької, відомої як блогерка Маруся Звіробій.

Про це Звіробій повідомила під час відеотрансляції на сторінці у Facebook.

На відео чути голос чоловіка, який називає себе слідчим ДБР Ігорем Ковизою. На прохання волонтерки викликати адвоката, представники ДБР пригрозили тим, що виламають двері.

«Для забезпечення безпеки присутні оперативні співробітники СБУ та представники спецпідрозділу «Альфа». Я слідчий Державного бюро розслідувань Ковиза Ігор Анатолійович. На даний час розпочинаємо слідчу дію – обшук. Ухвала вам вручена, ознайомтесь, будь ласка. Будь ласка, віддайте свій мобільний телефон і мобільні телефони всіх учасників. Мобільний телефон віддайте, він зазначений в ухвалі», – сказав слідчий, після цього через деякий час трансляція переривається.

Нагадаємо, волонтер Маруся Звіробій разом з народною депутаткою «Євросолідарності» Софією Фединою коментували  висловлювання Зеленського після його приїзду в с.Золоте-4, де добровольці та ветерани виступали проти відведення українських військ.

Вони на відео звинувачували його у спробі капітуляції перед агресором та припускали, що може статися із Зеленським на передовій. «Там ненароком може взірватися граната, а ще там обстріли бувають.. Було би найкрасивіше, щоб це все сталося під час московського обстрілу, коли дехто в білій чи голубій сорочечці припреться на передову», – сказала, зокрема, Федина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: