Королева Єлизавета II може зректися престолу на своє 95-річчя

2019-11-28 19.44.20 prm.ua d09ca12188ed

Королева Єлизавета сьогодні є однією з найбільш знакових персон у світі, проте західні ЗМІ заявляють, що Її Величність готується до відмови від трону.

Про це повідомляє Express.

Зазначається, що це може статись за 1,5 року. Єлизавета ІІ символічно хоче покинути трон, коли їй буде 95 років. За даними інсайдерів, новим монархом повинен стати її син принц Чарльз.

«Її Величність пам'ятає про свій вік і хоче переконатися, що, коли прийде час, передача корони пройде без будь-яких перешкод. Наскільки я розумію, королева серйозно обдумала це питання і вважає, що якщо вона буде жива, коли їй виповниться 95 років, то подумає про те, щоб передати владу Чарльзу», – йдеться в повідомленні.

Також за даними інсайдерів, зазначили, що принц Чарльз тривалий час виконує обов'язки своєї матері. Зокрема, він частіше з'являється на урочистих подіях та здійснює міжнародні поїздки від імені Її Величності. Тому неофіційна передача британського трону, за словами інсайдерів, вже відбулась.

Королева Єлизавета ІІ зійшла на престол у 1952 році після смерті свого батька. Тоді їй було всього 25 років, відтак вона найдовше очолює монархію з усіх чинних королів. Згідно з протоколами, передати престол старшому сину Єлизавета ІІ може тільки шляхом зречення від трону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: