На Львівщині затримали водія, котрий вчинив смертельну ДТП та втік з місця події

авто яворів

На Львівщині поліцейські оперативно розшукали та затримали водія, котрий вчинив смертельну ДТП та втік з місця події.

Сьогодні, 28 листопада, близько 7.15 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Львів-Краковець» в одному з сіл Яворівського району невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на жінку-пішохода та втік. Від отриманих травм жінка померла.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблої – нею виявилась 69-річна місцева мешканка.

Поліцейські розпочали розшук водія-втікача. Невдовзі оперативник сектору кримінальної поліції виявив автомобіль «Фольксваген» з характерними пошкодженнями в одному з селищ району, за 15 кілометрів від місця ДТП та повідомив про це у відділ поліції.

Правоохоронці затримали автомобіль. Встановлено, що до вчинення наїзду на жінку причетний 58-річний львів’янин. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: