У Львівській поліції розповіли про план щодо доріг у погану погоду

385196626-e1480582201653

Сьогодні, 28 листопада, у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області відбулася нарада щодо підготовки доріг до зимового періоду та забезпечення безперебійного руху транспорту під час погіршення погодних умов.

Про це повідомляють у Головному управлінні Національної поліції у Львівській.

Участь у нараді, яка відбулась під головуванням заступника очільника поліції Львівщини старшого лейтенанта поліції Дмитра Міхальця, взяли начальник Управління патрульної поліції Львівської області майор поліції Роман Пилипенко, а також представники Національної гвардії України - підполковник Юрій Шалай,  Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області - полковник Юрій Кагітін, Львівської міської ради - Олександр Одинець та Микола Котловий.

Учасники обговорили стан дорожнього покриття на автодорогах Львівщини, визначили проблемні ділянки та скоординували комплекс спільних заходів для усунення усіх недоліків з метою попередження транспортного колапсу під час погіршення погодних умов.

«Сьогодні ми розробили план необхідних заходів. Хочу зазначити, що ситуацію на дорогах  контролює міністр МВС України і ми, керівники відповідних служб та підрозділів, повинні забезпечити безперебійний рух транспорту автодорогами Львівщини за будь-яких обставин. У разі погіршення погодних умов будемо особисто виїжджати на проблемні ділянки та вживати заходів на місцях», – наголосив Дмитро Міхалець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: