У Львові компанія-виробник продуктів харчування підтвердила отруєння своїх працівників

17_main
фото ілюстративне

Фахівці виявили бактерії групи кишкової палички «Escherichia coli» в готових стравах їдальні «Ольвія», де харчуються працівники компанії.

27 листопада компанія Nestle розіслала офіційну позицію щодо харчового отруєння працівників «Nestle» у Львові, пише портал «Щоденний Львів».

Вона визнає, що 21 листопада 2019 року декілька працівників філії ТОВ «Нестле Україна» відчули симптоми харчового отруєння та звернулися за медичною допомогою після харчування у їдальні «Ольвія», яка розташована у бізнес-центрі «Домінант Плаза» на вулиці Угорській, 14 у Львові.

Як результат, 8 працівників «Nestle Бізнес Сервіс центру» потребували госпіталізації в лікарні Львова для лікування. За оцінками лікарів, стан хворих поліпшується, їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

«Ми з’язалися зі всіма працівниками Нестле Бізнес Сервіс центру аби упевнитись, що вони отримали необхідний медичний догляд, та надали всю необхідну підтримку кожному з них», - йдеться у повідомленні компанії.

У додаток до перевірки, яка була проведена Держпродспоживслужбою Львівської області, лабораторія «Nestle» в Україні провела додаткові аналізи готових страв, кухонного приладдя та зони приготування страв, які використовували працівники їдальні «Ольвія» для готування. Відповідно до результатів мікробіологічних досліджень продуктів харчування та зони приготування продуктів харчування були виявлені бактерії групи кишкової палички, Escherichia coli в певних готових стравах. Наявність патогенних мікроорганізмів не підтверджена - лабораторія продовжує дослідження. Компанія «Nestle» продовжує перевірку постачальника послуг харчування їдальні «Ольвія».

Інцидент трапився в Нестле Бізнес Сервіс центрі, який не виробляє продукцію Nestlé та розташований в іншій частині Львова, ніж фабрика «Світоч». Цей інцидент жодним чином не вплинув на якість продукції компанії.

У Nestle окремо наголошують, що їдальня «Ольвія» не є частиною компанії Nestle і розташована за іншою адресою, ніж фабрика «Світоч». Жоден працівник фабрики «Світоч» не зазнав харчового отруєння. Ця інформація повністю збігається з даними на офіційному сайті Держпродспоживслужби Львівської області, що перевіряла їдальню «Ольвія» після інциденту. Повідомлення в окремих ЗМІ щодо отруєння працівників фабрики не відповідає дійсності, йдеться в офіційній позиції ТОВ «Нестле Україна».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: