У Львові вшанували 35 Героїв російсько-української війни

33901

У середу, 27 листопада, у Львові, в Музеї визвольної боротьби України відбувся захід «День народження Героя російсько-української війни. Народжені у листопаді».

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Присутні вшанували 35 загиблих і померлих учасників АТО – ООС із Львівщини, які віддали власне життя задля миру та цілісності держави. На заході були присутні родини загиблих, їх близькі і друзі, учителі, учасники російсько-української війни, представники духовенства, влади та громадськості.

«Ми повинні пам’ятати про Героїв, які загинули, захищаючи Україну. Велика честь і слава воїнам і пам’ятаймо про них, бо цей найбільше і найцінніше, що можемо для них зробити. Не відомо, що буде завтра, але вірю в те, що усі пролиті сльози були не марними», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

У мистецькій частині взяли участь співак, композитор Сергій Котовський, співачка Маріанна Ільків, учасники культурно-мистецького центру «Острів Дитинства»,  мистецької школи «ILkiv School», ліцеїсти Львівського державного ліцею з просиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: