«ДНР» ухвалила «закон» про держкордон: у межі включили всю Донецьку область

2019-11-29 16.25.48 prm.ua 55d4840ccb93

Так звана «Народна Рада» самопроголошеної «ДНР» ухвалила «закон» про державний кордон. Ним межа «ДНР» визначена по всій території Донецької області станом на 2014-ий рік.

Про це повідомили інформаційні ресурси бойовиків «ДНР».

Так званий «закон» одноголосно підтримали в обох читаннях.

«У цьому законі не забуті люди, які проживають на території, тимчасово підконтрольної Україні», — сказав так званий «голова донецького парламенту» Володимир Бідевка.

Він вважає, що до моменту завершення війни «кордон» проходитиме по лінії зіткнення. У його розумінні, це не суперечить Мінським угодам.

Як зазначив ініціатор «законопроєкту» Віталій Кравець, цей «закон» також визначить «порядок позначення і захисту кордону республіки».

Досі в самопроголошеній республіці не було ніяких нормативних актів, які б регулювали питання прикордонної політики.

У листопаді 2019 року завершилося розведення військ у Золотому та поблизу Петрівського на Донбасі. Раніше сили розвели біля Станиці Луганської. Це три пілотні ділянки, де Москва вимагала розвести сили для проведення саміту лідерів «нормандської четвірки».

Згодом в Офісі президента України заявили, що лідери «нормандської четвірки» — президент України Володимир Зеленський, президент РФ Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон та канцлерка Німеччини Ангела Меркель — зустрінуться 9 грудня у Парижі.

Президент Зеленський заявив, що під час зустрічі хоче підняти питання припинення війни на Донбасі, повернення окупованих територій та обмін полонених у форматі «всіх на всіх».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: