Новий керівник Львівського СБУ обіцяє воювати з «місцевими князьками»

3_main

Начальник Управління СБУ у Львівській області Юрій Гончаров, звернувся до мешканців регіону з закликом, повідомляти про контрабанду та зловживання на митниці.

Начальник Управління СБУ у Львівській області Юрій Гончаров звернувся до мешканців регіону з закликом, повідомляти про контрабанду та зловживання на митниці.

Про це повідомляє Управління Служби безпеки України у Львівській області.

«Шановні львів’яни, з огляду на останні події, які відбуваються на інформаційних просторах Львівщини, звертаюся до Вас як новопризначений керівник Львівського УСБУ.

Прозорість, відкритість дій та зв’язок з суспільством задля захисту громадян ‒ це основні пріоритети Служби. Хочу запевнити, що регіональний орган Служби безпеки України і надалі вживатиме максимум зусиль для забезпечення спокою в регіоні і захисту мешканців Львівщини від протиправної діяльності організацій та окремих громадян, які безпосередньо створюють загрозу життєво важливим інтересам регіону.

Аналізуючи маніпулятивні заяви щодо моєї особистості та моєї діяльності, які не відповідають дійсності, хочу попросити Вас про таке. Шановні мешканці регіону, усі хто володіє інформацією стосовно протиправної діяльності у всіх сферах суспільного життя, насамперед щодо контрабандної складової на митницях, повідомляйте про це на адресу УСБУ у Львівській області. Запевняю Вас, що у боротьбі з протиправними діями, контрабандними та корупційними проявами ніхто не матиме преференцій від мене ‒ ні «місцеві царьки», ні бізнесмени, ні керівники державних органів влади», - йдеться в його зверненні.

Нагадаємо, 21 листопада, в день початку Революції Гідності, президент України Володимир Зеленський призначив начальником управління СБУ Львівської області генерал-майора Юрія Гончарова, який рівно шість років тому вже служив у Львівській області і займався боротьбою з Євромайданом. Тоді на пост заступника глави СБУ Львівської області Гончарова призначив тодішній президент Віктор Янукович.

«За часів Януковича на прикордонну область, де йде контрабанда з Європи, призначали, як ми розуміємо, далеко не за безкоштовно, це була вельми вигідна комерційна посада, ну і треба було боротися з націоналістами, Садовий там знову-таки. Судячи з того, що Гончарова не звільнили, він був лояльний до «регіоналів». Зняли з поста Гончарова за його роботу на Януковича відразу після революції за Турчинова», – розповів у соцмережі журналіст Юрій Бутусов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: