У Києві підірвали відділення "Ощадбанку": гроші лежали на асфальті (фото, відео)

78842022_2729575237101196_1153100883915964416_n
Фото: Андрій Пишний

На вулиці Ентузиастів, що у Дніпровському районі міста Києва, в ніч з 29 на 30 листопада 2019 року двоє невідомих підірвали відділення Ощадбанку.

За словами очевидців, підривники втекли в сторону станції метро "Славутич" на автомобілі Volkswagen Passat старої моделі, повідомляє ДТП.kiev.ua у Facebook.

Машину зловмисників розшукують. У поліції повідомили, що вибух пролунав близько 4 ранку. Підривали банкомат. На місці події працювали вибухотехніки і слідчі, обставини події і сума вкраденої готівки встановлюються.

За інформацією Еспресо, зловмисники скористалися не вибухівкою, а балоном з газомом, за допомогою якого ними було виведено з ладу банкомат. Звідти вони забрали касети з грошима.

Голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний заявляє, що зловмисники, які підірвали банкомат у Києві, викрали близько 250 тисяч гривень, пише УП.

"Відділення Ощаду в столиці на вулиці Ентузіастів практично вщент зруйноване. Сила вибуху винесла вікна, двері і зруйнувала приміщення практично повністю. Ціна вкраденого – близько 250 тисяч гривень. Ціна зруйнованого – мільйони. Ще рахуємо".

Пишний називає інцидент "трагедією для Ощаду", оскільки зловмисники підірвали сучасне відділення банку, на відкриття якого пішли неабиякі зусилля та інвестиції.

На думку керівника Ощадбанку, зловмисники заслуговують на максимальне покарання.

Сила вибуху була такою, що вирвала вікна і двері. Зловмисники запомпували в банкомат велику кількість газу і підірвали його.

Їх не зупинило те, що відділення банку розташоване у житловому будинку, в густонаселеному спальному районі. Дивом, обійшлося без жертв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: