«Нафтогаз тепло»: у Новому Роздолі та Новояворівську здолали кризу опалення

78260934_114437010030714_3785213025095516160_o

Компанія «Нафтогаз тепло» прозвітувала про результати робіт на ТЕЦ у Новому Роздолі і Новояворівську.

Про це йдеться у дописі компанії на Фейсбук.

«Два тижні тому наша компанія Нафтогаз Тепло уклала договори на управління ТЕЦ в м. Новий Розділ та м. Новояворівськ, отримала від НКРЕКП та Львівської ОДА необхідні ліцензії на виробництво та подачу тепла. Вже за чотири дні, у п’ятницю 22 листопада, було розпалено котли на цих двох ТЕЦ, відновлено подачу теплоносія до будинків та об’єктів соціальної інфраструктури», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє «Нафтогаз тепло», упродовж минулого тижня компанії довелося боротися з поривами на теплотрасах у Новояворівську та Новому Роздолі.

Також у дописі зазначили, що компанія виплатила працівникам обидвох ТЕЦ потрійний оклад за понаднормову працю. Фахівці частково відновили подачу гарячої води.

Станом на понеділок, 2 грудня, пориви на центральних теплотрасах ліквідовано, тепло подається до будинків мешканців. Тим не менше, проблемою залишаються внутрішньобудинкові мережі Нового Роздолу та Новояворівська.

Однак гостра фаза кризи залишилася позаду, - переконані в компанії.

Нагадаємо, 18 листопада стало відомо про аварійну ситуацію в Новому Роздолі. Місто залишилося без опалення, електрики і під загрозою припинення постачання води.

У п'ятницю, 29 листопада, фахівці компанії «Нафтогаз тепло» ліквідували аварію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: