Роботу снігоприбиральної техніки вночі обіцяють підсилити

img20171030124123-d15aa7a1

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з огляду на погодні умови, зараз на вулицях міста працює снігоприбиральна техніка. Зокрема, у кожному районі працює 5−6 піскорозкидувачів. Також керівники комунальних відділів формують перелік техніки, яка чергуватиме вночі.

Про це повідомляють на сайті ЛМР.

«Маємо погіршення погодних умов, тому вже зараз на вулицях міста працює снігоприбиральна техніка. Зокрема, за інформацією керівників районів, у кожному з них працює 5−6 піскорозкидувачів, а також сформовано перелік техніки, яка чергуватиме вночі, і відповідно, за потреби буде задіяна до прибирання в нічний період — це піскорозкидувачі, підмітальні тракторці, навантажувачі та звичайні трактори.

Також у нас сьогодні зранку була нарада з керівниками комунальних відділів районів, керівниками ШРП, щоб вони контролювали ситуацію і забезпечили готовність техніки. Зі свого боку начальник управління житлового господарства має забезпечити готовність двірників до прибирання територій від снігових опадів. Завтра зранку буду особисто перевіряти стан на вулицях міста", — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, сьогодні вночі чергуватиме 64 одиниці техніки. Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови Львова, снігоприбиральна техніка у зимовий період чергує цілодобово.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: