У компанії «Контінентал» підбили підсумки аграрного року

2019-12-02 12.39.56 fex.net 62f5fb34a4ae

У компанії «Контінентал Фармерз Груп» підсумували виробничий сезон і окреслили стратегію подальшої роботи та розвитку.

«Контінентал Фармерз Груп» з нагоди Дня працівників сільського господарства провів у Тернополі масштабний захід за участю своїх працівників і партнерів. На традиційне свято зібралися співробітники агрохолдингу із п'яти областей Західної України, зокрема,  Тернопільської, Львівської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської.

«Головний фактор успіху агрохолдингу – це команда»

Перший виробничий сезон, який «МРІЯ» і «CFG» провели в об’єднаному форматі, позначився для Компанії підвищенням показників урожайності. В агрохолдингу оновили  парк сільськогосподарської техніки, спецтехніки та автотранспорту. Інвестиції, спрямовані на техніку упродовж 2019 року, вже сягнули 46,5 млн дол. Генеральний директор Компанії «Контінентал» Георг фон Нолкен наголошує, що головний фактор успіху Компанії – це потужна команда.

«2019-й був роком інтеграції і трансформації. Зараз ми знаходимося у такій фазі, що можемо запустити роботу Компанії у нових обсягах і масштабах. Завдання на наступний рік – це оптимізувати виробничі процеси», – зазначив Георг фон Нолкен. – «Для нас важливо мати довгострокову і стабільну команду. Ключовий фактор успіху – це команда, яка розуміє наші цілі, пріоритети. Я переконаний, що ми можемо показати потужні кроки вперед».

«Контінентал» активно підтримує соціальні ініціативи громад

За 11 місяців 2019 року на підтримку соціальних ініціатив «Контінентал» спрямував понад 24 млн грн. За ці кошти у місцевих громадах п’яти областей Західної України, де агрохолдинг обробляє землі, реалізували проекти у галузях освіти, медицини, культури та спорту, інфраструктури, духовності і благоустрою,  армії, адресної допомоги та кооперативного руху.

- Окрім традиційних ремонтних робіт у освітніх та інших закладах, є ще важливі та цікаві централізовані проекти. Один з них – роздільний збір відходів у наших селах. Сміття сортується, здається на переробку, а громада отримує кошти на свої потреби. Продовжили підтримувати у цьому році кооперативний рух. Вдалось запустили ще один дуже важливий централізований проект – це «Марафон лип». Плануємо посадити понад 2 тисячі дерев. Це прикрасить і оздоровить наші села, до того ж проект ми реалізовуємо спільно з нашими бджолярами, липи – це гарні медодайні дерева. Тому тут буде бенефіт як для громад, так і для бджолярів, – наголосила директорка департаменту комунікацій та соціальних проектів Компанії «Контінентал» Нонна Шмідік.

Кращим працівникам Компанії вручили нагороди

Іван Шустак вже 31 рік працює у сфері сільського господарства. Він один із працівників, який з нагоди професійного свята отримав нагороду від Компанії «Контінентал».

- Я ще з дитинства пішов у колгосп і з того часу працюю у цій сфері. Робота важка, але за роки техніка дуже розвинулася і це полегшило нашу працю. Я з села Майдан, маю дружину, двох дітей, внуків. Люблю свою професію. Зарплата хороша. Багато людей кажуть, що села відмирають, бо немає заробітку і люди полишають свої домівки, але я скажу так: хто хоче робити, той працює і може заробити. Моя робота дає мені можливість займатися улюбленою справою і забезпечити себе фінансово, –  каже Іван Шустак.

Крім того, за виробничими результатами відзначили кращий кластер і кращий елеватор, ними стали кластер «Самбір» та елеватор, що у м. Борщів.

На наступний рік «Контінентал» має ще більш амбітні плани. Серед стратегічних цілей Компанії – покращення виробничих показників та нарощення технічних потужностей. Агрохолдинг залишається надійним партнером для громад і  продовжує роботу на розвиток держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: