Як взяти пільговий кредит на житло ветеранам АТО на вигідних умовах

Discussion with a real estate agent
Discussion with a real estate agent at the office

Учасники АТО/ООС, а також внутрішньо переміщені особи, мають можливість ще до кінця року отримати пільговий довгостроковий кредит на купівлю житла на вторинному ринку! На кожну категорію виділено по 100 млн грн в межах України.

Про це повідомляє депутат 7 скликання Львівської міської ради Олена Пасевич у Facebook.

УМОВИ ПРОГРАМИ КРЕДИТУВАННЯ: кредит надається терміном до 20 років (без обмеження по віку, але термін кредиту не більше ніж до часу настання пенсійного віку). У кредит може бути придбана квартира/будинок на вторинному ринку.

ПРОГРАМА В ЦИФРАХ: термін кредитування 20 років, 3% річних, власний внесок має становити не менше 6% від вартості житла. Гранична вартість квадратного метра по м. Львову, на який надається кредит – 22 600 грн/м кв. Площа квартири, яка підлягає кредитуванню – до 55 м кв для одиноких громадян; для сімей – 21 м кв на кожного члена сім’ї та 20 м кв на родину.

ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ: реєстрацію бажаючих отримати пільговий кредит ще у 2019 році здійснює Фонд сприяння молодіжному житловому кредитуванню, вул. Винниченка, 8. Реєстрація триватиме лише три дні з 3 по 5 грудня з 9.00 до 18.00. Фінансування програми відбуватиметься вже у грудні 2019 року.

«Я провела приблизні розрахунки, наприклад, однокімнатна квартира 50 кв м, яка на вторинному ринку коштує 32 тис. дол (тобто 15 360 грн/ м кв). У такому випадку перший внесок, який треба буде сплатити учаснику АТО становить 46 тис грн (крім першого внеску будуть також витрати щодо оформлення договору купівлі-продажу). Кредит на 20 років становитиме 722 тис грн, тобто щомісячний платіж тіла кредиту складатиме 3 тис грн. Відсотки, які доведеться сплачувати, щороку будуть зменшуватись, бо буде зменшуватися залишок по кредиту. У перший рік будуть найбільші виплати за користування кредитом (3% річних) і вони щомісяця становитимуть 1800 грн. Тобто у такому випадку найбільший щомісячний платіж – 4800 грн.

Це дуже хороша програма. Орієнтована на соціалізацію, необхідність працювати і вже мати власне житло. Реєструйтесь, бо час дуже обмежений», - йдеться в дописі депутатки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: