Снігоприбиральна техніка чергуватиме вночі

77393615_492163758079505_1121035078990823424_o
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з огляду на погодні умови на вулицях міста впродовж дня працювала снігоприбиральна техніка — піскорозкидувачі, трактори та інша снігоприбиральна техніка. Вночі техніка буде на чергуванні, - йдеться на сайті ЛМР.

«Впродовж дня на вулицях міста працювала снігоприбиральна техніка. Загалом до роботи було залучено 50 одиниць техніки — це піскорозкидувачі, трактори, та інша техніка, яка розчищала тротуари. Також працювали двірники — це більше 1700 осіб. Техніка чергуватиме вночі, і відповідно, за потреби буде задіяна до прибирання в нічний період. Нагадаю, що у нас, відповідно до розпорядження міського голови Львова, у зимовий період снігоприбиральна техніка чергує цілодобово», — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Львівська міська рада звертається також до голів ОСББ та керівників управляючих компаній з вимогою якісного прибирання прибудинкових територій та хідників.

Відповідно до ст. 152 Адміністративного кодексу, за неякісне прибирання передбачено штрафні санкції. «Юридичний департамент ЛМР готує проект рішення виконавчого комітету, який регламентуватиме прибирання прибудинкової території і визначатиме суми штрафів за неякісне прибирання», — розповіла Ірина Маруняк.

Загалом у Львові до прибирання міста взимку готово 140 одиниць снігоочисної та іншої комунальної техніки. Мерія просить мешканців бути обережними та про усі надзвичайні ситуації повідомляти «Гарячу лінію міста» для оперативного реагування комунальних служб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: