Зі Львова почали продавати авіаквитки в Барселону і ще три європейські міста

аеропорт

Сьогодні, 3 грудня, SkyUp Airlines відкриває продаж квитків на три з чотирьох анонсованих нещодавно рейсів з/до ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького» на літній сезон 2020 року.

Про це повідомляють у Міжнародному аеропорті «Львів».

Вони були оголошені генеральним директором авіакомпанії Євгенієм Хайнацьким минулого тижня у Львові на туристичному форумі «Перемагай з левом», де він брав участь на запрошення Генерального директора аеропорту «Львів» Тетяни Романовської.

Тоді він повідомив, що з літнього сезону буде відкрито рейси зі Львова у Іракліон, Батумі, Бургас та Барселону. Зараз оголошено про періодичність, дні виконання та вартість квитків на трьох напрямках, а також відкрито їх продаж.

Нагадаємо, Азербайджанський лоукостер запускає прямі рейси до Львова. Лоукостер Buta Airways з 23 грудня почне виконувати прямі рейси з азербайджанської столиці Баку до Львова.

Додамо, що у 2020 році Ryanair планує на третину збільшити пасажиропотік з України в 2020 році.

Зокрема, влітку 2020 року компанія має намір двічі на тиждень виконувати рейси  і «Львів - Будапешт». Також на вказаний період заплановане здійснення рейсів зі Львова в Будапешт, Познань, Вільнюс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: