Львівський бронетанковий завод відремонтував додаткову партію танків

2019-12-04 12.34.46 espreso.tv 96976ee73d2e

Державне підприємство ЛБТЗ достроково виконало державне оборонне замовлення і здійснило ремонт 3 додаткових танків Т-72.

Про це повідомляє заступник генерального директора з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки Концерну Ігор Фоменко, звітують у Укроборонпромі.

«Львівський бронетанковий завод завчасно впорався із ремонтом партії танків Т-72 і в терміни передбачені початковим контрактом здійснив ремонт ще 3 одиниць такої бронетехніки. Цьогорічне державне оборонне замовлення підприємством виконано», – відзначив Фоменко.

У рамках державного оборонного замовлення з Міністерством оборони України бул підписано контрактів на загальну суму у 850 млн грн.

ЛБТЗ спеціалізується на поточному ремонті і відновленні танків Т-72, броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРМ-1, інженерних машин розгородження ІМР-2 та броньованих машин розмінування БМР-1. Фахівці заводу також здійснюють ремонт танкових двигунів, прицілів 1А-40 та комплектуючих до танків Т-72.

ДП "Львівський бронетанковий завод" є не тільки ремонтним підприємством, а і виробничим. На заводі можуть виготовляти бронетранспортери "Дозор-Б", а також повністю броньовану модернізовану пожежну машину ГПМ-54-01.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: