Садовий дозволив Козловському будувати торговий центр на Дорошенка

1489842_1933090

Львівська міська рада опублікувала на своєму порталі рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для будівництва готелю з магазинами на вулиці Дорошенка, 2 пов’язаними з депутатом ЛМР Григорієм Козловським особами.

Про це пишуть «Наші гроші. Львів»

Це означає, що міський голова Львова Андрій Садовий підписав рішення виконавчого комітету, за яке проголосували на засіданні ще 9 жовтня цього року. Тривалий час у міській раді не могли пояснити, чому рішення до сих пір не підписане та не опубліковане.

Містобудівні умови та обмеження видали на реконструкцію нежитлових приміщень під торговий центр з конференц-залом та готельними номерами у верхніх поверхах. Нагадаємо, що спочатку мова йшла про будівництво, а не реконструкцію.

Крім того, у документі «готель» замінили на «торговий центр». У першому проекті рішення виконкому було вказано, що будуватимуть «готель з вбудованими торговими приміщеннями та конференц-залом». Такі зміни, ймовірно, було зроблено, аби цільове призначення землі «будівництво та обслуговування будівель торгівлі» відповідало намірам забудови.

Під час голосування за перший проект містобудівних умов та обмежень управління архітектори міста заявляло й про інші порушення, окрім невідповідності цільового призначення землі намірам забудови. Так, до сих пір немає плану зонування Галицького району, відсоток забудови ділянки та висота будинку були перевищені. Крім того, частина будівлі була розміщена в межах червоних ліній, що також заборонено.

Однак максимальна висота будинку, зазначена у підписаному міським головою документі, не змінилася. Це 22 метри до закінчення конструктивної частини даху. Відсоток забудови ділянки зменшився з 97 до 93%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: