Негламурний скандал: як співробітниця глянцевого журналу потрапила у базу «Миротворця»

image810xs

Євгенія Пліхіна, співробітниця журналу Cosmopolitan Ukraine, через пост про похорон бійця «Альфи» Дениса Волочаєва  потрапила у базу «Миротворця».

Першою пост Пліхіної помітила Валентина Бикова, яка й розмістила скріни, викликавши сплеск обурення. Але вже невдовзі пост зник, оскільки співробітниця Cosmopolitan поскаржилася на нього, а свій допис витерла. Щоправда, це не допомогло – користувачі соцмереж продовжували писати обурливі коментарі під іншими дописами Пліхіної. Тож вона взагалі прибрала профіль і перебралася у Telegram, створивши профіль «Плихина і набор слов», де пише про доставку, води, ковбасу і піхву.

До речі, Євгенія Пліхіна поскаржилася не тільки на пост Валентини Бикової. Так само був видалений допис Вадима Позднякова, який опублікував фото з профілю співробітниці Cosmopolitan з портретом Сталіна.

«Минулий допис видалив фейсбук, а скріни ж не горять. Нагадаю, що сьогодні (вчора – ред.)відбувся скандал з заступницею головного редактора журналу Космополітен, яка у дописі у фейсбуці пооглумилась з похоронної процесії праціників СБУ, які загинули в зоні ООС.

Вислав ще скаргу із описом ситуації в головний офіс Космополітен», – написав Вадим Поздняков.

Користувачі соціальних мереж почали звертатися до керівництва Cosmopolitan Ukraine.

«Cosmopolitan Ukraine, в Україні іде війна за незалежність, на якій гинуть наші Герої. На жаль, на заходах щодо вшанування їх пам’яті із зрозумілих обставин домінує військова уніформа, яка недостатньо гармоніює із барвистою кольоровою гамою fasion-look ваших співробітниць. Аналогічною є ситуація із військовими оркестрами, які можуть заважати вашим гламурним співробітницям слухати через навушники свою попсу.

Просимо вибачення за подібні незручності та рекомендуємо враховувати їх у подальшому, передусім щодо планування променадів ваших співробітниць. Користуючись нагодою, рекомендуємо також врахувати, що національно-патріотичні заходи не належать до жодної з категорій «тусовочних», тому їх також не варто використовувати як майданчик для демонстрації вже згадуваних fasion-look тощо. зразків вашої продукції та ще більш «зразкової» поведінки ваших співробітниць.

Для уникнення колізій із розвитком та розширенням російського сегменту вашого ринку, ми плануємо рекомендувати нашим друзям та колегам уникати купівлі вашої продукції. Не сумніваємося, що нерозпродані у нас її залишки можуть бути реалізовані на території т.зв. «ДНР»/«ЛНР», де ваше ставлення до ситуації (трагічної для нас, але гумористичної для вас) знайде набагато більше розуміння та підтримки», – написав політолог Олексій Полтораков.

Щоправда, Cosmopolitan Ukraine таки приніс вибачення через висловлювання своєї співробітниці Євгенії Пліхіної.

«Бренд Cosmopolitan висловлює співчуття сім’ям та близьким Героїв та просить вибачення за текст, опублікований сьогодні вранці (вчора – ред.) Євгенією Пліхіною на її особистій сторінці. Цей текст не має відношення до позиції бренду і нам щиро шкода, що наша колега так вчинила», – йдеться у короткому дописі, який зібрав 2 тисячі коментарів, 135 поширень і майже 1650 дизлайків.

Тим часом відреагував на допис Євгенії Пліхіної центр «Миротворець» і вніс її до своєї бази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: