У Верховній Раді вперше побилися «слуги народу» (відео)

_110014645_rada

Під час засідання Верховної Ради в залі парламенту сталася перша бійка між депутатами «Слуги народу» - Максимом Бужанським та Гео Леросом.

Як розповіла у своєму фейсбуці представниця «Європейської солідарності» Ірина Геращенко, ініціатором бійки начебто був Бужанський, який прийшов до Лероса і затяг його за колони в залі.

«Нашим депутатам прийшлося зупиняти бійку і вигнати хулігана з нашого сектору», - каже пані Геращенко.

За її словами, депутати від ЄС хотіли звернутися до регламентного комітету з вимогою відсторонити Бужанського від сесійних засідань, проте Дмитро Разумков не надав їм слова.

Сам Разумков закликав депутатів заспокоїтися. «Припиніть бійку і займіть свої місця. Як в дитячому садочку, дорослі ж люди ніби», - сказав спікер.

Причини конфлікту Бужанського та Лероса поки що не зрозумілі.

Лідер «Слуги народу» Олександр Корнієнко у розмові з журналістами сказав, що партія «з'ясує причини бійки, що або кого вони не поділили».

До свого обрання до Верховної Ради Гео Лерос був відомий як режисер та куратор-арт проектів. Він, зокрема, брав участь у створенні десятків муралів по всій Україні. Лерос також фігурував у скандалі, пов'язаному із нібито розтратою бюджетних коштів, які виділялися на створення муралів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: