Українські скаути привезуть Вифлеємське Світло для лікарень і шкіл

вогонь миру

15 грудня Організація Українських Скаутів 18-й раз у Кракові прийме по скаутській естафеті Вифлеємське Світло Миру для України від польських скаутів і повезе його в Україну, - йдеться на сайті Львівської міської ради.

Гасло акції — Світло, що дає силу. Українські скаути щороку долучаються до міжнародної естафети «Вифлеємське Світло Миру», започаткований австрійськими скаутами 30 років тому. Впродовж 18 років на запрошення польських скаутів вони приїжджають до Кракова та у святковій атмосфері приймають від них Вифлеємське Світло, яке привозиться до України та розповсюджується по лікарнях, школах, храмах, бібліотеках.

Цього року у складі української делегації будуть члени організацій з різних областей України. Вночі з 15 на 16 грудня скаути привезуть Світло в Україну, і таким чином Світло рознесеться по всій Україні.

Вифлеємський Вогонь Миру — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: