Стало відомо, куди направлять 10 мільйонів субвенції у Львівській області

den-shidnytsya-1-1024x683

Уряд затвердив розподіл обсягу субвенції з Держбюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів транскордонного співробітництва у 2019 році. Львівщина отримала 10 мільйонів для реалізації проєктів транскордонного співробітництва.

Про це повідомляє департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА.

Розподіл у сумі 10 млн грн на дві програми. Зокрема,проєкт «Збереження унікальної біоти та покращення якості води водозабірного басейну транскордонних річок Західного регіону України», який розділений на два проєкти «Охорона вод Солінського озера та лікувальних вод курорту Східниця – спільний виклик та шанс на збереження і використання потенціалу природної спадщини» та «Природа без кордонів – збереження спільної спадщини в громадах Добромиль (Україна) та Загуж (Польща).

Другим проєктом є «Розвиток інфраструктури Яворівського національного природного парку та ремонт під’їзних доріг до об’єктів установи», який перейменований на «РовеЛовеРозточчя – разом попри кордони». В межах проєкту передбачено будівництво об’єктів інфраструктури на туристичному веломаршруті на території Яворівського району (встановлення альтанки та станції для ремонту велосипедів).

Зазначимо, що проєкти реалізовуються департаментом екології Львівської ОДА, органами місцевого самоврядування та АОМС «Єврорегіон-Карпати-Україна».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: