У Львові впровадять Uber movement: що це дасть

Strajk-Avtobus-19

Незабаром у Львові з'явиться «Uber movement» — ресурс, який збирає та аналізує дані з доріг міста із подальшою передачею даних до Львівської міськради. Сьогодні у мерії міська адміністрація обговорила нововведення з представником Uber у Центральній та Східній Європі Георгієм Соколянським.

Про це повідомляє відділ комунікації Львівської міськради.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, Uber movement надасть Львову доступ до якісної аналітики.

«У Львові Uber є найбільш просунутою компанією з точки зору використання всіх технологічних новинок. Вже незабаром ми впроваджуватимемо електронний квиток і нам потрібно буде пропрацювати ці моменти з компаніями-переможцями, адже для нас максимально важлива прозорість та промоція міста», — зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Георгій Соколянський зауважив, що онлайн-сервіси сьогодні набагато безпечніші, ніж офлайн через наявність GPS-трекінгу та можливості зберігати інформацію про поїздку на серверах компанії. «У нас є глобальна черга на Uber movement. Нещодавно нам вдалося запровадити його в Києві. Львів стане другим в Україні містом, де ми впроваджуватимемо інновації» — зазначив він.

Під аналітикою мається на увазі, що Uber movement дозволить акумулювати дані про час та швидкість автомобіля. За результатами даних з програми у Києві розробили таку карту:

Синім кольором позначено відрізки доріг, де швидкість перевищує 70 км/год, зеленим — від 50 до 70 км/год, помаранчевим — від 30 до 50 км/год, червоним — менше 30 км/год.

https://www.facebook.com/geodesign.info/videos/436570103904826/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: