У Львові затримали групу «закладчиків» наркотиків (фото)

WhatsApp Image 2019-12-05 at 19.46.19

Зловмисники організували збут наркотичних засобів та психотропних речовин через мережу Інтернет, а також шляхом розміщення «закладок» на території Львова.

Співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини під час проведення оперативно-розшукових заходів встановили джерела походження наркотичних та психотропних препаратів на територію Львівщини, а також постачальника, який організував канал надходження наркотичного засобу «канабіс» та передавав наркотики організатору або іншим членам угрупування.

«П’ятьох зловмисників ми затримали раніше, а 5 грудня був затриманий шостий - 21-річний львів’янин, «закладчик», який збував наркотичні засоби та психотропні речовини через мережу Інтернет та шляхом розміщення «закладок» на території Львова. Під час санкціонованих обшуків у нього було виявлено та вилучено  речовини, схожі на амфетамін, канабіс, таблетки МДМА, електронні ваги, а також засоби для фасування. Все вилучене скеровано на експертизу», - зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Вирішується питання про обрання для підозрюваного міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: