Фірсов звільнив керівника Львівської екоінспекції Миколу Маланича

18862661_303

Голова Державної екоінспекції Єгор Фірсов звільнив керівників 15 територіальних підрозділів, серед яких і начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич.

Про це повідомляє портал «Львівська мануфактура новин» з посиланням на заяву Єгора Фірсова у Фейсбук.

Фірсов повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. Він зазначив, що напередодні відбулося щорічне оцінювання керівників територіальних підрозділів Державної екологічної інспекції.

«Я мав можливість з усіма познайомитись, переговорити і майже одразу попрощатись. Так вийшло, що з більшістю керівників у нас різні погляди і на минуле, і на майбутнє роботи в інспекції», – написав чиновник та навів приклад бесіди з одним з керівників структурних підрозділів.

Зазначимо,  43-річний Микола Маланич родом зі Старосамбірщини, з села Ясениця-Замкова. Львівську екоінспекцію  очолював впродовж трьох років. На державній службі працював понад 12 років. Впродовж 2014-2015-го перебував в АТО.

Згідно поданої декларації, сім’я Миколи Маланича володіє трьома квартирами, трьома машинами та земельною ділянкою. Разом з дружиною чоловік задекларував близько 250 тис. грн готівки, кілька тисяч доларів та євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: