Мальський увійшов до п'ятірки найефективніших керівників ОДА 

IMG_6491 (1)

Голова Львівської обласної держадміністрації Маркіян Мальський потрапив у топ-5 керівників ОДА за підсумками соціально-економічного розвитку регіонів за три квартали.

Про це йдеться в публікації «Деловая столица».

Щоб визначити 10-ку кращих голів обласних адміністрацій журналісти порівняли показники 23 мирних регіонів (без окупованих АРК і Севастополя та наполовину окупованих Донеччини та Луганщини) по 20 суспільно значущим критеріям. Всі цифри беруться з відомостей Держстату та його територіальних органів.

Загалом, до топ-5 кращих очільників області потрапили:

  • Олександр Бондаренко, Дніпропетровська ОДА
  • Віталій Клчико, КМДА
  • Михайло Бно-Айріян, Олексій Чернишов, Київська ОДА
  • Владслав Скальський, Вінницька ОДА
  • Маркіян Мальський, Львівська ОДА

Як йдеться в публікації Львівська область має чимало успіхів. Зокрема, вона входить в четвірку кращих за загальною площею нового житла на 1000 жителів, а також в п'ятірку регіонів з найбільшою загальною площею нових нежитлових будівель на 1000 жителів і з найнижчим безробіттям населення працездатного віку.

Крім того, Львівщина залишається другою після Києва по динаміці чисельності штатних працівників. Правда, за цим показником ситуація в області погіршилася: якщо в першому півріччі кількість працівників зросла на 0,1% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, то за підсумками трьох кварталів скоротилося на 0,2%.

Подібним чином на Львівщині погіршилась динаміка нефінансових послуг: в першому півріччі було зростання на 0,4% в ринкових цінах, а за підсумками трьох кварталів - вже падіння на 0,7%. За динамікою будівництва область опустилася з п'ятого місця на 14-е: якщо в першому півріччі будівельна продукція виросла на 39,5%, то за підсумками трьох кварталів - тільки на 20%. До того ж негативну динаміку продовжує демонструвати промисловість: падіння на 2,9% в січні-вересні і на 3% за підсумками десяти місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: