Радехівська РДА отримала нового голову

rudnitskiy

У понеділок, 9 грудня, керівник апарату  Львівської ОДА Маріанна Вільшинська представила громаді Радехівщини голову районної державної адміністрації Степана Рудницького.

Степана Рудницького призначено очільником Радехівської районної державної адміністрації відповідно до Розпорядження Президента України Володимира Зеленського від 5 грудня №462/2019-рп.

У декларації за 2018 рік Степан Рудницький зазначив, що із 2004 року володіє двома земельними ділянками, площею 1000 м та 1200 м2 в с. Урич у Сколівському районі та ще однією ділянкою площею 600 м 2 у с. Дережичі Дрогобицького району. Також у його власності є житловий будинок, площею 45,2 м2 у селі Урич, а також квартира у Дрогобичі, площею 36,9 м2. У спільній власності – квартири у Стрию та Дрогобичі,

Рудницький має автомобіль Daewoo Lanos 2002 року випуску та володіє 50% ТзОВ «Партнерпроектбуд», яке здійснює діяльність у сфері архітектури та такою ж часткою ТзОВ «Юлмаксбуд», що займається організацією будівництва будівель.

За минулий рік, згідно із декларацією, Степан Рудницький за основним місцем праці в ТзОВ «Партнерпроектбуд» отримав 45840 грн зарплати.

Його дружина Тетяна Рудницька задекларувала 108168 грн зарплати за основним місцем праці у Відділі освіти Стрийської райдержадміністрації. Також дружина володіє земельною ділянкою площею 1017 м2 у с. Добряни Стрийського районуа є співзасновницею ТзОВ «Партнерпроектбуд» та ТзОВ «Юлмаксбуд».

На рахунку в банку Степан Рудницький зберігає 10 тисяч доларів США та 5 тисяч євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: