На Львівщині орудують шахраї, які вдають із себе податківців

шахраї3
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

У Самбірську податкову надійшла скарга від платників податків, що до них телефонували і вимагали перерахувати гроші на картку від імені начальника Старосамбірської податкової.

У Самбірську податкову надійшла скарга від платників податків, що до них телефонували і вимагали перерахувати гроші на картку від імені начальника Старосамбірської ДПІ.

«Невідомі особи з номера телефону 380993965070, представляючись начальником Старосамбірської ДПІ Самбірського управління ГУ ДПС у Львівській області Дмитруком Віктором Богдановичем надали картковий рахунок банківської установи 441114444191843 з проханням перерахувати певну суму коштів на цей рахунок».

Про це йдеться на сторінці у соцмережі Старосамбірської районної державнї адміністрації.

«Наголошуємо, що посадові особи Самбірського управління ГУ ДПС у Львівській області не здійснювали подібні телефонні дзвінки з такими проханнями та не давали таких доручень платникам податків та іншим громадянам про перерахування коштів на будь-які рахунки.

Будьте обережні та пам’ятайте, що такі дії є шахрайством та підлягають розслідуванню.

Про можливі шахрайські чи провокаційні дії телефонних аферистів, просимо негайно інформувати правоохоронні органи», - зазначила в.о. начальника Самбірського управління ГУ ДПС у Львівській області Ольга Касіян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: