Померла солістка гурту Roxette

Roxette in concert

Співачка вже тривалий час боролася з раком.

Про це повідомила газета Dagens Nyheter.

Вокалістка всесвітньо відомого шведського гурту Roxette Марі Фредрікссон померла на 61-му році життя.  За інформацією видання, співачка довгі роки боролася з раком.

Також смерть Фредрікссон підтвердила її представниця Марі Дімберг.

«З великим сумом ми повинні оголосити, що одна з наших найулюбленіших художниць пішла з життя. Марі Фредрікссон померла вранці 9 грудня через свою хворобу», - повідомила менеджерка в прес-релізі.

У 2002 році у співачки діагностували рак головного мозку. У Фредрікссон залишився чоловік Мікаель Болёс і двоє дітей - Жозефіна (26 років) і Оскар (23 роки).

Марі Фредрікссон брала участь у записі сольних альбомів Пера Гессле та шведської групи Gyllene Tider. У 1986 році співачка об'єдналася з Пером в дуеті під назвою Roxette. Новий проект був дуже успішний в Швеції. У 1989 році у групи несподівано з'явився хіт «The Look». Практично за одну ніч Фредрікссон і Гессле стали всесвітніми знаменитостями. Відтоді вони їздили по світу і продавали альбоми мільйонними тиражами.

Марі Фредрікссон є єдиною володаркою п'яти нагород «Краща рок-співачка Швеції». Вона також отримала приз за 1300 інтерв'ю, що дала за 8 місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: