Львівська облрада скерувала 300 тисяч на реконструкцію тенісного корту

0452b3f99495f648dd48b2173811e6d0

Профільна комісія розглянула питання освоєння коштів у рамках Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини.

Сьогодні, 11 грудня, відбулося засідання постійної комісії  з питань  молодіжної політики, фізичної культури та спорту, інформує прес-служба Львівської облради.

Першочергово члени комісії заслухали керівника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Романа Хім’яка щодо освоєння коштів у рамках Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року. Враховуючи наявність економії коштів внаслідок проведення тендерних закупівель в сумі 300,0 тис. грн, в рамках реалізації Програми у  2019 році, вирішили скерувати їх  на реконструкцію  тенісного корту по вулиці Володимира Великого в селі Сапіжанка Дернівської сільської ради Кам`янка-Бузького району.

Голова постійної комісії  Петро Жукровський наголосив управлінню фізичної культури та спорту, що кошти обласного бюджету скеровуються замовникам виключно на покриття спортивного майданчика та після облаштування основи. Кошти в рамках Програми повинні бути реалізовані до кінця 2019 року.

Комісія розглянула також ряд звернень від  депутатів обласної ради, органів місцевого самоврядування    щодо  сприяння реалізації  соціально значимих об’єктів у 2020  році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: