Стало відомо, хто очолить ще три РДА на Львівщині. Що про них відомо

жоківська рда

Сьогодні, 11 грудня, президент Володимир Зеленський призначив ще трьох голів райдержадміністрацій Львівщини – Самбірської, Жовківської та Городоцької. 

Головою Самбірської районної державної адміністрації став Жепко Андрій Богданович. Про це йдеться у розпорядженні, опублікованому на офіційному сайті глави держави.

29-річний Андрій Жепко є депутатом Самбірської міськради, очолював партійний список партії «Народний контроль». На момент виборів - кореспондент газети «Новини Самбора».

Закінчив економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Головний редактор місцевого часопису «Самбірська газета».

У власності Жепка є 4 квартири в Самборі - однією володіє мати (але в нього в користуванні), три – в дружини. Плюс гараж та магазин.

Головою Жовківської районної державної адміністрації  призначено Черніховського Романа Івановича. Йому 31 рік і він у 2015 році був завідувачем приймального діагностичного відділеня Жовківської ЦРЛ. Тоді ж (2015) балотувався на місцевих виборах від «Свободи».

Городоцьку районну державну адміністрацію очолив Саган Іван Іванович.

42-річний Іван Саган має вищу освіта, безпартійний. Закінчив  Львівський державний університет ім. І.Франка , спеціальність – історія, історія міжнародних відносин.
У 2006-2009 рр. – Національна Академія державного управління при Президентові України, спеціальність – державне управління, кваліфікація – магістр державного управління.

У 2006 як представник партії «Наша Україна» став мером міста Городок. Також був заступником директора департаменту ІТ-технологій та господарського обслуговування ЛОДА.

Три роки тому шукав роботу через інтернет.

У 2015 році балотувався на місцевих виборах від «Громадянської позиції»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: