Львів є лідером зі сплати єдиного податку та пайового внеску в Україні

знижка55

Департамент економічного розвитку ЛМР проаналізував показники сплати податку до міського бюджету.

Так, Львів став лідером зі спати єдиного податку та пайового внеску, а також розміру надходжень від продажу майна. Про це у середу, 11 листопада, на апаратній нараді доповіла директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

«По єдиному податку ми вже не перший рік є найкращими в Україні. Але з ще раз хочу наголосити на те, що велика чисельність працівників фізичних осіб-підприємців, які працюють у Львові, у місті не мають реєстрації, тобто вони або винаймають житло, або ж живуть за містом. Відповідно, кошти від їхньої діяльності до міського бюджету Львова не надходять, тому що так складене чинне законодавство.

Також ми є лідером зі сплати пайового внеску. Насправді 2020 рік є останнім роком сплати пайового внеску, але ми також очікуємо високих показників", — зазначила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Також вона додала, що департамент економічного розвитку проаналізував допорогові та тендерні закупівлі у системі Prozorro.

«Якщо говорити про допорогові закупівлі, то у Львові є найбільша економія у порівнянні з іншими обласними центрами України. Аналогічна ситуація є також і по тендерних закупівлях», — додала Ірина Кулинич.

Відомо, що Львів лідирує й по розмірах надходжень від продажу майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: