На Львівщині вилучено кальянний тютюн вартістю 1,1 мільйона гривень

кальян 1

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області виявили кальянний тютюн без дозвільних документів на одному із ринків міста.

В рамках проведення заходів по операціях «Акциз ‒ 2019» та «Рубіж» було встановлено, що на території одного з ринків м. Львова здійснюється зберігання з метою подальшого збуту та збут тютюнових виробів (кальянного тютюну) без жодних дозвільних документів (ліцензій), - повідомляють у ДФС у Львівській області.

Реалізація товару здійснювалась згідно з попереднім замовленням, в тому числі і через Інтернет-оголошення. Жодних фіскальних чеків, чи документів про походження тютюнових виробів не видавалося.

За результатами проведених заходів вилучено та передано на матеріальне зберігання тютюнові вироби ‒ кальянний тютюн різних торгових марок: Sherbetli, Sultan, Volcano, Fosil, 4:20, Milano, Hovey Badger, Buta, Mazaya, Element, Flame, Fresh, Dead Horse, Adalya, Dark siele, Fumari орієнтовною вартістю 1,1 млн. гривень.

Стосовно правопорушника складено протокол за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який скеровано до суду.
ДФС у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: