У день убивства Шеремета підозрювана медсестра Дугарь перебувала в АТО, - Зінкевич

зінкевич2

Депутатка ВР Яна Зінкевич опублікувала довідку про те, що військова медсестра Яна Дугарь, яку підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета в липні 2016 року, в момент скоєння злочину перебувала в зоні АТО.

Документ Зінкевич оприлюднила на своїй сторінці у Facebook, інформує Цензор.НЕТ.

Це довідка про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, видана старшому солдату Яні Дугарь. У довідці зазначено, що із 3 червня по 26 вересня Дугарь перебувала в АТО. Довідка базується на виписці з наказів командира ОТУ «Донецьк» від 6 червня 2016 року №160 та від 29 вересня 2016 року №276.

«Зранку разом з депутатом 8 скликання Оксаною Корчинською та адвокатом Віталієм Коломійцем будемо пробиватися до Яни Дугарь. На фото довідка, що підтверджує перебування Яни в АТО на момент вбивства Шеремета. Докази, що були надані щодо Яни, абсурдні навіть за своєю суттю, та притягнуті за вуха», - написала Зінкевич.

Нагадаємо, 12 грудня поліція затримала трьох підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Це військова медсестра Яна Дугарь, волонтерка Юлія Кузьменко, ветеран АТО Андрій Антоненко. Крім них, за версією слідства, до вбивства причетне подружжя ветеранів - Владислав та Інна Грищенки.

Мотивом підозрюваних слідчі вважають спробу дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в Україні.

Нагадаємо, Павло Шеремета загинув вранці 20 липня 2016 року внаслідок вибуху машини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: